Paramount Network

Program nejpřísnějších parametrů

Paramount Network je novým programem nabízejícím parádní zábavu pro celou rodinu. Přineseme vám skvělé filmy i oblíbené seriály mnoha různých žánrů. Navazujeme na odkaz ikonické hollywoodské značky, a obohacujeme tak programové jádro kanálu, složené z komedií, o oceňované a vzrušující seriály a filmové trháky. Zůstáváme stále i domovem těch nejlepších komedií, které si zamilovali fanoušci Comedy Centralu. Není potřeba nic přelaďovat. Na místě stávajícího kanálu Prima Comedy Central se od 12. ledna objeví Paramoun Network. Program nejpřísnějších parametrů.

Oblíbili jste si Comedy Club? To je dobře! Ihned po spuštění nového kanálu Paramount Network se dočkáte zbrusu nové série. V již páté sérii Comedy Clubu vám opět moderátor Tomáš Jeřábek představí nejen vaše oblíbené komiky, ale i nové tváře české stand-upové scény. V nové série se přehoupneme do druhé stovky natočených dílů se stále lepšími a odvážnějšími fóry.

Zůstanou i vaše oblíbené seriály. Probudíme se se SpongeBobem a přes den se stále budeme potkávat s Takovou moderní rodinkou, Goldbergovými, partičkou ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku a samozřejmě i s povedenou posádkou lodi Červený trpaslík.

A k tomu všemu vám každý den nabídneme filmové trháky. Tak, jak se na kanál nesoucí v názvu legendární filmové studio sluší a patří.